Eduskuntarajapinnan jälkivaikutuksia

Eduskuntarajapinnan kehitys lähti liikkeelle kokeiluna, herätti innostusta muissa ja sitten taas minussa, ja päätyi lopulta Apps4Finland -kisan indie-sarjan voittajaksi. Jesh!

Tämä ei toivottavasti kuitenkaan ole huipennus, vaan parhaimmillaan rajapinta voisi olla yhtenä osana mukana tuomassa demokratiaa lähemmäksi nykypäivää. Apps4Finlandin ja nettikansa-tapahtuman ansiosta ryhmä demokratiasta ja tekniikasta kiinnostuneita löysi toisensa ja on jo muutamaan kertaan kokoontunut pohtimaan eduskunnan ja muiden päätöksentekoelinten toiminnan avaamista kansalaisille nykyistä selkeämmin. Ilmassa on paljon innostusta ja ajatuksia. Myös eduskunnan väkeä on mukana keskustelussa. Jatkoa seuraa mahdollista.fi -sivustolla lähiaikoina.

Kiitos Apps4Finlandin ja Nettikansa-tapahtuman järjestäjille ja kaikille muille kannustaville ihmisille, etenkin Qaikulaisille!

Yksi kommentti

1. Antti Poikola

Ei muuta, kuin onnisttelut voittajalle vielä kerran! Uskon vahvasti, että tämä ei todellakaan ole huipennus vaan alkua suuremmalle.

Tämän jutun kommentointi on suljettu.