Beijing not so live

Kisojen netti-tv-lähtykset Eurovision sivuilla näkyvät vain Microsoftin tuotteilla. Huhujen mukaan tv-lähetyksiä voi seurata vain Sony-merkkisillä televisioilla ja stadionin penkeillä istua vain sopivassa vaatetuksessa (Niken kengät ja Levi’s -housut, ei kuitenkaan siniset).

2 kommenttia

1. Aki Björklund

Toinen vaihtoehto, Microsoftin ja NBC:n olympia-lähetykset (http://www.nbcolympics.com/), vaativat nekin Microsoftin teknologiaa: Silverlightin. Silverlight toimii kyllä hyvin OS X:ssäkin. NBC:llä ei taida olla oikeuksia maailmanlaajuiseen levitykseen, joten video jää näkemättä ei teknologian vaan sijainnin perusteella.

On tämäkin muka globaali Internet, jossa fyysisen maailman rajoilla ei ole merkitystä.

2. Recent Links Tagged With "blogi" - JabberTags

[…] Saved by lianos on Mon 29-9-2008 Tony Kelly joobes glamuur Saved by snowgen on Sat 27-9-2008 Beijing not so live Saved by zroonedeep on Sat 27-9-2008 Stock Market Blog Saved by tclarke on Sun 21-9-2008 […]

Tämän jutun kommentointi on suljettu.